Bravčový tokáň na pastiersky spôsob, slovenská ryža
.
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Maďarská
Recept pridaný: 11.06.21
4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Štefan Halász
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 200 g Slanina
- 2 KS Klobása (pikantná)
- Bravčová masť (podľa potreby)
- 1 KS Cibuľa
- 3 strúčik Cesnak
- Soľ (podľa chuti)
- Korenie (podľa chuti)
- 2 KS Bobkový list
- 1 a 1/2 ČL Dijonská horčica
- 3 PL Paradajkový pretlak
- 1 PL Sójová omáčka
- Vývar (podľa potreby)
- Kyslá uhorka (podľa chuti)
- 2 PL Smotana na varenie
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Na kocky nakrájanú slaninu s pikantnou klobásou som opražil na bravčovej masti.
-
Krok 2.
Pridal som nakrájanú cibuľu, cesnak a zrestoval na rezance nakrájané bravčové stehno.