Prajeme dobrú chuť :)

Kurací paprikáš s domácimi haluškami

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Maďarská
Recept pridaný: 01.06.21

4.33 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Štefan Halász

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na masti som spravil lečový základ s mletou červenou paprikou aj s cesnakom.

  2. Krok 2.

    Pridal vykostené kuracie stehná, osolil, okorenil pridal mletú rascu.

  3. Krok 3.

    Podlial s vývarom a dusil mäso do mäkka.

  4. Krok 4.

    Vybral mäso zo základu a omáčku rozmixoval a prepasíroval, pridal kus kyslej smotany a maslo na zjemnenie.

  5. Krok 5.

    Halušky asi vie robiť každý.



Kari kura so syrovou omáčkou
Špagety zapečené s mletým mäsom
Hrášková polievka