Prajeme dobrú chuť :)

Plnené karé, zemiaková kaša

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Expert
Porcie: 6
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Karé si umyjeme a rozrežeme si ho pozdĺžne, aby sme ho mohli naplniť.

  2. Krok 2.

    Uvaríme si vajcia na tvrdo.

  3. Krok 3.

    Rozrezané mäso so okoreníme, potrieme horčicou, naukladáme šunku, vajce, mrkvu a späť prikryjeme.

  4. Krok 4.

    Obalíme celý kus mäsa opatrne do slaniny a do alobalu.

  5. Krok 5.

    Pečieme 90 minút pri 200°C.

  6. Krok 6.

    Z výpeku a bujónu urobíme omáčku, ktorú zahustíme múkou.

  7. Krok 7.

    Zemiakovú kašu si pripravíme klasicky.



Koláč z kyslého mlieka
Gazdovské cestoviny s nivou
Kuracie na paprike s cestovinami