Plnené karé, zemiaková kaša
.
Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.21
5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Expert
Porcie: 6
Zdroj: Dominika Huszarikova
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 Kg Bravčové karé
- Korenie (podľa chuti)
- 2 KS Mrkva
- 4 KS Vajce (na tvrdo )
- 200 g Debrecínska šunka
- 2 kocka Bujón hovädzí
- 100 g Múka hladká
- 1 Kg Zemiaky
- 50 g Maslo
- 100 ml Mlieko polotučné
- 3 PL Horčica plnotučná
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Karé si umyjeme a rozrežeme si ho pozdĺžne, aby sme ho mohli naplniť.
-
Krok 2.
Uvaríme si vajcia na tvrdo.