Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové klopsy s paradajkovou omáčkou

.

Kuchár/ka: Deni
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 28.05.18

4.6 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Deni

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Rožky si namočíme do mlieka alebo len do vody, kým nám nezmeknú. Nachystáme si mleté mäso. Rožky v rukách postláčame tak aby z nich vyšlo čo najviac vody a pridáme ich k mäsu. Dáme jedno až dve vajíčka, soľ, pretlačený cesnak, čierne mleté korenie, trocha mletej papriky a všetko spolu poriadne rozmiešame.

  2. Krok 2.

    Vytárame klopsy, ktoré obaľujeme v hladkej múke a vyprážame v rozohriatom oleji.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Domáci púpavový med
Domáci chlebík bez kysnutia
Vyprážaná ryža s kuracím mäsom