Prajeme dobrú chuť :)

Čevapčiči

Výborné čevabčiči s horčicou, cibuľou a zemiakovým pyré (kašou), zaujimavé je že nájdete recepty písané tak ako čevaBčiči tak aj čevaPčiči :). Moje klasické ale za to extra jednoduché čevabčiči so zemiakmi je dobre zaužívaná klasika. Ešte v škole som ich takto jedol :) Presne to Školské čevabčiči (čevapčiči) na ktoré nezabudneš celý život. Dobrú chuť.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 28.05.18

4.81 / 5 (16 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mleté mäso si rozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom, soľou a koreninami.

  2. Krok 2.

    Ruky namočíme do studenej vody a z mäsa vytváramevalčeky. Tie obalíme v hladkej múke a vyprážame v rozohriatom oleji.

  3. Krok 3.

    Podávame so zemiakmi, obyčajnou horčicou a nakrájanou cibuľou, prípadne kyslé uhorky alebo čalamáda.



Špenátové halušky, kuracie mäsko
Bruschetta s feta syrom
Znojemské bravčové plátky