Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Čevapčiči

.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 28.05.18

4.79 / 5 (14 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mleté mäso si rozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom, soľou a koreninami.

  2. Krok 2.

    Ruky namočíme do studenej vody a z mäsa vytvárame valčeky. Tie obalíme v hladkej múke a vyprážame v rozohriatom oleji.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Morčacie mäso na paprike s cestovinami
Čerstvý drink z limetky
Kopčekový múčnik