Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pečené koleno, pečené zemiaky

.

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Vhodné na : Slovenská
Recept pridaný: 26.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 240 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 2
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie

Potrebujeme: Bravčové koleno :

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Pečené zemiaky : Zemiaky umyjeme a pokrájame na mesiačiky , posolíme , posypeme celou rascou a pokvapkáme olejom , premiešame a dáme na plech , do stredu dáme predvarene koleno.

  2. Krok 2.

    Na zemiaky nakrájame cibuľu na väčšie kúsky a pridáme rozmarín. Pečieme 1 h pod alobalom na 180 °C potom bez na 220 °C do zlata nech je koža chrumkavá.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčová krkovička na šťave s ryžou
Babičkine buchty
Ovocný šalát