Morčacie rezne, zemiakové pyré, šalát
.
Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 25.05.21
5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Lenka Siváková
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Morčacie prsia
- Soľ (podľa chuti)
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- 50 g Múka hladká
- 2 KS Vajce
- 50 ml Olej
- 500 g Zemiaky
- g Maslo
- 50 ml Mlieko
- 200 g Šalát (zelený mix)
- 1 KS Paradajka
- 1 KS Uhorka šalatová
- 5 KS Reďkovka červená
- 1 strúčik Cesnak
- Soľ (podľa chuti)
- Farebné korenie (podľa chuti)
- Olej sezamový (podľa potreby)
- 80 g Feta syr
Šalát :
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Morčacie prso nakrájame, osolíme a obalíme v troj obale ( múka, vajce, soľ, strúhanka).
-
Krok 2.
Vyprážame pomaly na horúcom oleji.