Prajeme dobrú chuť :)

Pečené bravčové karé na cesnaku, maslové zemiaky, dusená kapusta

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Nina Karol
Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 25.05.21

4.5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Nina Karol

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Plátky bravčového karé umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou.

  2. Krok 2.

    Mäso z jednej strany potrieme horčicou a prelisovaným cesnakom. Položíme ho tou potretou stranou na rozpálený olivový olej v panvici a opečieme do zlatista.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zemiakový šalát bez majonézy
Tradičné bryndzové halušky
Oškvarková nátierka