Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pečené bravčové karé na cesnaku, maslové zemiaky, dusená kapusta

.

Kuchár/ka: Nina Karol
Vhodné na : Slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 25.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Nina Karol

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Plátky bravčového karé umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou.

  2. Krok 2.

    Mäso z jednej strany potrieme horčicou a prelisovaným cesnakom. Položíme ho tou potretou stranou na rozpálený olivový olej v panvici a opečieme do zlatista.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zapečené cestovinky s rybou (tuniakom)
Bravčové soté po temešvársky
Pľúcka na smotane