Prajeme dobrú chuť :)

Špenátové halušky, kuracie mäsko

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jan Huszarik
Kuchyňa :
Recept pridaný: 23.05.21

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Jan Huszarik

Ingrediencie


Potrebujeme:Špenátové halušky

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Špenátové halušky : Z uvedených surovín vypracujeme cesto a pomocou haluškovača hádžeme do vriacej vody halušky, ktoré varíme pokiaľ nevyplávajú na vrch. Potom ich scedíme.

  2. Krok 2.

    V panvici na oleji opečieme z oboch strán kuracie prsia, ktoré okoreníme a osolíme.

  3. Krok 3.

    Po opečení ich dáme ešte na 15 minút do vyhriatej rúry.

  4. Krok 4.

    V panvici nám ostal výpek z kuracích prs. Do neho dáme nakrájanú slaninu, korenie a soľ a oprážime. Zalejeme smotanou, pridáme halušky a všetko premiešame.



Zapekané fussilli s brokolicou a sherry paradajkami
Zemiaková polievka
Vyprážaný hermelín v cestíčku s brusnicami