Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Špenátové halušky, kuracie mäsko

.

Kuchár/ka: Jan Huszárik
Vhodné na :
Recept pridaný: 23.05.21

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Jan Huszarik

Ingrediencie

Potrebujeme:Špenátové halušky

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Špenátové halušky : Z uvedených surovín vypracujeme cesto a pomocou haluškovača hádžeme do vriacej vody halušky, ktoré varíme pokiaľ nevyplávajú na vrch. Potom ich scedíme.

  2. Krok 2.

    V panvici na oleji opečieme z oboch strán kuracie prsia, ktoré okoreníme a osolíme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Špagety s brokolicou
Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom
Bravčové na čiernom korení