Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zemiakové gule plnené údeným mäsom, kyslá kapusta

.

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Vhodné na : Rakúska kuchyňa
Recept pridaný: 18.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 150 minút
Náročnosť: Zložitý
Porcie: 4
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie

Potrebujeme: Zemiakové gule

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiakové gule : Zemiaky umyjeme, uvaríme v šupke. Očistíme zemiaky, prepasírujeme ich. Pridáme k ním vajce, soľ a hladkú múku. Vypracujeme hladké cesto.

  2. Krok 2.

    V kuchynskom robote alebo v mäsovom mlynčeku pomelieme jemnú salámu, údené mäso a cesnak. Pridáme soľ, čierne mleté korenie a opražíme na panvici so štipkou oleja.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Gulášová polievka s bravčovým mäsom, slaninou a párkom
Grécka polievka
Zapekané kuracie steaky s fazuľovými luskami