Prajeme dobrú chuť :)

Gazdovská živánka

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 07.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky a mrkvu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Dáme do väčšej misky.

  2. Krok 2.

    Mäsom umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Pridáme ho k zemiakom a k mrkve.

  3. Krok 3.

    Pridáme kukuricu, nakrájanú klobásu a slaninu.

  4. Krok 4.

    Dochutíme korením a soľou, poriadne premiešame. Dáme do zapekacej misy a pečieme 80 minút na 200°C.



Domáca zmrzlina
Jánošíkov tanier
Gazdovská živánka