Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Gazdovská živánka

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 07.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky a mrkvu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Dáme do väčšej misky.

  2. Krok 2.

    Mäsom umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Pridáme ho k zemiakom a k mrkve.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Francúzske karamelové kocky
Zabíjačkový guláš s domácim knedlíkom
Švédske mäsové guľky so zemiakovou kašou