Gazdovská živánka
.
Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 07.05.21
5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Dominika Huszarikova
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 400 g Bravčové pliecko
- 500 g Zemiaky
- 4 KS Mrkva
- 1 Konzerva Kukurica
- 2 KS Klobása
- Soľ (podľa chuti)
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- Gyros korenie (podľa chuti)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Zemiaky a mrkvu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Dáme do väčšej misky.
-
Krok 2.
Mäsom umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Pridáme ho k zemiakom a k mrkve.