Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Najlepší guláš z diviaka. Lepší sme nikdy nejedli

Tento recept pochádza od pána Pištu M. so Sedlíc. Raz keď som ochutnal jeho guláš, dva dni som ho naháňal nech mi dá recept. Teraz keď som ho uvaril doma, tak mi gurmáni ruku podávali :) No veľká vďaka patrí predsa len Pištovi... Hold, je to macher na diviaka..

Kuchár/ka: Peter Lauf
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 28.07.19

4.77 / 5 (130 hodnotení)
Príprava: 240 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 14
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Guláš z diviaka pre 10 l. kotol

  2. Krok 2.

    Na oleji alebo na masti spražíme nakrájanú cibuľu do zlatista. Pridáme na kocky nakrájané mäso z diviaka... ja som mal asi niečo nad 3 kg. Pár krát premiešame nech sa zatiahne. Pomedzi to pridáme korenie na divinu, soľ, čierne mleté korenie, pretlačený cesnak, samozrejme aj mletú sladkú papriku... premiešame a pridáme aj paradajkový pretlak.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zapečené zemiaky so smotanou, brokolicou a kuracím mäsom
Tvarohový koláč s lesným ovocím
Rybacia pomazánka