Prajeme dobrú chuť :)

Najlepší guláš z diviaka. Lepší sme nikdy nejedli

Tento recept pochádza od pána Pištu M. so Sedlíc. Raz keď som ochutnal jeho guláš, dva dni som ho naháňal nech mi dá recept. Teraz keď som ho uvaril doma, tak mi gurmáni ruku podávali :) No veľká vďaka patrí predsa len Pištovi... Hold, je to macher na diviaka..

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa :
Recept pridaný: 28.07.19

4.67 / 5 (160 hodnotení)
Príprava: 240 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 14
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Guláš z diviaka pre 10 l. kotol

  2. Krok 2.

    Na oleji alebo na masti spražíme nakrájanú cibuľu do zlatista. Pridáme na kocky nakrájané mäso z diviaka... ja som mal asi niečo nad 3 kg. Pár krát premiešame nech sa zatiahne. Pomedzi to pridáme korenie na divinu, soľ, čierne mleté korenie, pretlačený cesnak, samozrejme aj mletú sladkú papriku... premiešame a pridáme aj paradajkový pretlak.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pečené lekvárové buchty
Rýchla roláda s marhuľovou marmeládou
Pikantný segedínsky guláš