Prajeme dobrú chuť :)

Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.06.19

4.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 180 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 20
Zdroj: RadVarim.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Robíme guláš v 10l kotly. Do kotlíka si dáme bravčovú masť a na nej spražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľka spražená do zlatista, pridáme hovädzie mäso. Dobre premiešame a necháme ho stiahnuť. Dochutíme mletou sladkou paprikou, korením a soľou. Po 5 minútach dusenia zalejeme vodou.

  2. Krok 2.

    Varíme cca 40 minút, potom pridáme bravčový bôčik, nakrájanú papriku a paradajku. Varíme kým mäsko nezmäkne tak na "trištvrte", pridáme nakrájané zemiaky ale tak že dva celé očistené zemiaky si necháme na zahustenie.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Šunka plnená zeleninou
Katov meč - Bravčové na zemiakoch
Šišky