Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku

.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.06.19

4.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 180 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 20
Zdroj: RadVarim.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Robíme guláš v 10l kotly. Do kotlíka si dáme bravčovú masť a na nej spražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľka spražená do zlatista, pridáme hovädzie mäso. Dobre premiešame a necháme ho stiahnuť. Dochutíme mletou sladkou paprikou, korením a soľou. Po 5 minútach dusenia zalejeme vodou.

  2. Krok 2.

    Varíme cca 40 minút, potom pridáme bravčový bôčik, nakrájanú papriku a paradajku. Varíme kým mäsko nezmäkne tak na "trištvrte", pridáme nakrájané zemiaky ale tak že dva celé očistené zemiaky si necháme na zahustenie.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Linecké keksy
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Kuracie prsia na olivách a paradajkách