Prajeme dobrú chuť :)

Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.06.19

4.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 180 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 20
Zdroj: RadVarim.sk

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Robíme guláš v 10l kotly. Do kotlíka si dáme bravčovú masť a na nej spražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľka spražená do zlatista, pridáme hovädzie mäso. Dobre premiešame a necháme ho stiahnuť. Dochutíme mletou sladkou paprikou, korením a soľou. Po 5 minútach dusenia zalejeme vodou.

  2. Krok 2.

    Varíme cca 40 minút, potom pridáme bravčový bôčik, nakrájanú papriku a paradajku. Varíme kým mäsko nezmäkne tak na "trištvrte", pridáme nakrájané zemiaky ale tak že dva celé očistené zemiaky si necháme na zahustenie.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Bryndzová nátierka
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanou pečienkou