Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Škoricový veniec

Tak dneska nám odpolední siestu zpestřila tahle úúúžasná dobrůtka....

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 29.04.21

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme: Cesto

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cesto : Suroviny zamiesime a necháme vykysnúť v pekárni.

  2. Krok 2.

    Škoricová plnka : Suroviny zmiešať, aby sa vytvorila hustá kaša.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hovädzí guláš na pive
Jačmenné krúpy s tekvicou a rybou
Kuracie prsia so šampiňónovou omáčkou s tagliatelle