Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Jablková roláda

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 27.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na menší plech s papierom na pečenie (ja som mala formu 32 x 22cm) navrstviť postrúhané jablká, posypať vanilkovým cukrom, škoricou a kokosom.

  2. Krok 2.

    V mise ušľahať celé vajcia s cukrom a po lyžiciach pridať múku, naliať na jablká a piecť cca 15-20 minút na 160 °C.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Maslové rožteky
Teľací steak so syrovou omáčkou a opekané zemiaky
Šošovicová polievka z Indie