Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kravička alebo dvojfarebný koláč

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 27.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme : Zmes I.

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zmes I. : Všetky suroviny zmiešať dohromady.

  2. Krok 2.

    Zmes II. : Čokoládu rozpustiť vo vodnom kúpeli a nechať mierne vychladnúť. V mise utrieť maslo s cukrom do peny, pridať soľ, postupne zašľahať mixérom jedno vajce po druhom, vychladnutou čokoládu a nakoniec vmiešať múku s práškom do pečiva.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Plnené karé, zemiaková kaša
Vyprážaný syr Niva a zemiaková kaša s restovanou cibuľkou
Bravčová krkovička s brusnicovou omáčkou