Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Maslové croassanty plnené pudingom

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 23.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Vypracovať cesto a nechať 20 minút odležať v mise. Potom vyvaľkať obdĺžnik a potrieť zmesou zo 150g zmäknutého masla a 1 polievkovej lyžice hladkej múky, zrolovať ako závin, prekrojiť napoly a dať v igelitovom sáčku na 2 hodiny do chladničky.

  2. Krok 2.

    Z každého dielu vyvaľkať 2-3mm silný obdĺžnik, pozdĺžne prekrojiť a nakrájať na trojuholníky.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou
Kuracie na paprike s haluškami
Kuracie prsia plnené špenátom