Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Tvarohový koláč

.

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 16.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 10
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie

Potrebujeme: Cesto

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cesto : Zo surovín vypracujeme cesto. Rozdelíme ho na 2 rovnaké časti. Prvá sa rozvaľká a uloží na vymastený plech. Na cesto dáme plnku.

  2. Krok 2.

    Druhé cesto sa znova rozvaľká a dáme ho na vrch plnky. Pečieme 30 minút pri 180 °C.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kakaovo-škoricové osie hniezda
Viedenská roštenka s petržlenovým krémom
Dusená pečeň na slanine a cibuli