Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Jablková štrúdľa s vanilkovým krémom

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 7
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Pripravte si cesto sami alebo pripravte cesto, ktoré ste si kúpili. Hrozienka pokvapkáme rumom a necháme odstáť.

  2. Krok 2.

    Orechová strúhanka : Pre orechovú strúhanku speníme maslo na panvici. Pridáme strúhanku a na miernom ohni pomaly pražíme do zlatista. Ku koncu vmiešajte orechy, krátko ich opečte a opäť zložte zo sporáka.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Tiramisu do pohára
Obrátené rezne s pyré
Pečená kačka, kapusta a domáca knedľa