Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Najlepší nadýchaný perník

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 20.08.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1Všetko spolu zmiešame s dvomi PL džemu.Upečieme na 170° cca na 30 minút. Po upečení rozotrieme na koláč džem a roztopenú horkú čokoládu.

  2. Krok 2.

    2. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli s lyžicou cukru a pár kvapkami oleja kôli lesku .

  3. Celý postup nájdeš SEM



Špagety zapečené s mletým mäsom
Kurací plátok na prírodno so šampiňónmi
Šampiňónová omáčka