5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 6
Zdroj: Jana Szabó
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 400 g Múka hladká
- 250 g Cukor kryštálový
- 2 dl Olej slnečnicový
- 1 KS Kypriaci prášok do perníka
- 1 PL Sóda bikarbóna
- kelímok Marhuľový džem
- 1/2 l Mlieko polotučné
- 2 KS Čokoláda na varenie
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
1Všetko spolu zmiešame s dvomi PL džemu.Upečieme na 170° cca na 30 minút. Po upečení rozotrieme na koláč džem a roztopenú horkú čokoládu.
-
Krok 2.
2. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli s lyžicou cukru a pár kvapkami oleja kôli lesku .