Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Výborný hrnčekový čokoládový koláč

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 21.06.19

5 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 10
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Všetko zmiešame spolu. Vylejeme na vymasteny a hrubou múkou vysypaný plech a dáme piecť do vyhriatej rúry na 160 stupňov, pečieme približne 40 minút.

  2. Krok 2.

    Dobrá je skúška špajdlou, pichnúť do koláča a keď sa cesto už nelepí na špajdlu, koláč je hotový. Ešte teplý môžme potrieť džémom a poliať čokoládou, no nemusí byť...

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kurací srnčí chrbát
Lahodný šalátik, cesnaková bageta
Bravčová krkovička na šťave s ryžou