Prajeme dobrú chuť :)

Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.06.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 10
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Nepečený piškótový tunel s broskyňami: V miske vareškou prešľaháme kyslú smotanu s vanilkovým a práškovým cukrom.

  2. Krok 2.

    Formu na biskupský chlebíček si vyložíme potravinárskou fóliou. Na dno uložíme vrstvu cukrárskych piškót, ktoré máčame v zmesi mlieka a Amaretto. Potrieme trochou krému, poukladáme scedeným a na menšie kúsky pokrájaným ovocím, opäť potrieme krémom a poukladáme ďalšou vrstvou namočených piškót.

  3. Krok 3.

    Nasleduje opäť vrstva krému, opäť ovocie, krém a piškóty. Navrch natrieme slabú vrstvu krému, posypeme strúhaným kokosom a dáme do chladničky najlepšie cez noc stuhnúť.

  4. Krok 4.

    Potom už stačí len vyklopiť, odstrániť fóliu a dozdobiť podľa chuti a fantázie. My máme len takého "nahatého" krásavca.



Závin z lístkového cesta so syrom, šunkou a paprikovými očkami
Kurací stroganov so šampiňónmi
Kuracie prsia so šampiňónmi, Gnocchi