Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 17.06.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 10
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Nepečený piškótový tunel s broskyňami: V miske vareškou prešľaháme kyslú smotanu s vanilkovým a práškovým cukrom.

  2. Krok 2.

    Formu na biskupský chlebíček si vyložíme potravinárskou fóliou. Na dno uložíme vrstvu cukrárskych piškót, ktoré máčame v zmesi mlieka a Amaretto. Potrieme trochou krému, poukladáme scedeným a na menšie kúsky pokrájaným ovocím, opäť potrieme krémom a poukladáme ďalšou vrstvou namočených piškót.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Ryba na masle
Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou
Tortellini so syrovo-špenátovou omáčkou.