Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Orechovo tvarohová roláda

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 21.05.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bielky so soľou šľaháme ručným elektrickým šľahačom do veľmi hustej peny, po častiach prišľaháme cukor a nakoniec už len vareškou zľahka vmiešame múku s orechmi. Natrieme na veľký plech, vyložený papierom na pečenie, ktorý radšej ešte potrieme maslom, husto posypeme práškovým cukrom a pečieme 10 minút na 180 stupňov.

  2. Krok 2.

    Potom stiahneme s papierom na kuchynskú linku a ešte teplé zavinieme a necháme takto vychladnúť. Potom rozmotáme, natrieme plnkou a opäť zrolujeme, zároveň pri stáčaní odstraňujeme papier na pečenie. Necháme zatuhnúť v chladničke.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Plnené kuracie rezne so šunkou a syrom
Klasické čokoládové cookies
Pizza kolieska