Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Nepečené jahodové rezy

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 08.05.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 10
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Uvaríme si puding z mlieka, pudingových práškov, vanilkového cukru a kryštálu, necháme úplne vychladnúť, proti tvorbe šupky položíme navrch mikroténové vrecko. Maslo vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom a po lyžiciach do neho zašľaháme vychladnutý puding a potom už len ľahko zašľaháme tvaroh a rozdelíme vzniknutý krém na 4 dávky.

  2. Krok 2.

    Dno formy (32x22 cm-vnútorné rozmery) vystelieme papierom na pečenie (nie je to však bezpodmienečne nutné) a poukladáme v jednej vrstve sušienkami, navrstvíme jednu dávku krému, opäť sušienky atď. Množstvo vyjde na 5 vrstiev sušienok a vyššie spomínaná forma je naplnená až po vrch.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Chilli con carne
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
Zapečené zemiaky s kuracím mäsom a smotanou