Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Domáci KINDER mliečny rez

Ojóóój, lakocinka ma osvietila :) tento som robil prvý krát, ale určite nie posledný :).

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 28.03.19

4.35 / 5 (31 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 12
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Vajíčka si vyšľaháme s cukrom tak, že asi v polovici pridáme 20% smotanu na šľahanie a došľaháme.

  2. Krok 2.

    V inej miske rozmiešame múku, kakao a kypriaci prášok do pečiva. To následne vmiešame do pripravenej hmoty z vajec a smotany. Miešame ručne habarkou. Na pekáč si dáme papier na pečenie a rovnomerne rozotrieme pripravenú kakaovú hmotu. Pečieme 15 minút na 180°C. Rúru samozrejme vopred vyhrejeme.

  3. Krok 3.

    Korpus rozrežeme na dve rovnaké polovice. Zatiaľ čo nám bude chladnúť pripravíme plnku.

  4. Krok 4.

    Mascarpone si s medom a citrónovou kôrou (strúhaná na jemno) elektrickým šľahačom našľaháme. zvlášť v miske si pripravíme šľahačku s cukrom a tú následne vmiešame lizakom do mascarpone.

  5. Krok 5.

    Výsledok plnky rovnomerne rozotrieme na jeden plát a prikryjeme druhým. Necháme odpočinúť na dve hodinky v chladničke a môžeme podávať.



Kurací rezeň plnený maslovým krémom
Vajíčková nátierka
Rýchle kuracie roládky s tarhoňou