Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Tvarohové šišky

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 28.03.19

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zo všetkých surovín vymiešame v miske hladké cesto. Do menšieho hrnca nalejeme vyššiu vrstvu oleja (cca 3cm), necháme zahriať a potom malou lyžičkou vykrajujeme z cesta malé kúsky a vhadzujeme do horúceho oleja. Smažíme zo všetkých strán dozlatista.

  2. Krok 2.

    Ešte horúce obaľujeme v zmesi práškového a vanilkového cukru.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie prsia v trojobale so sezamom a nové zemiaky
Taliansko bulharské rizoto
Šalát s kuracím mäsom