5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašíčková
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 250 g Tvaroh jemný
- 4 KS Vajce
- 8 PL Mlieko
- 2 PL RUM (UM)
- 1/2 ČL Soľ
- 1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
-   Olej
-   Cukor práškový
- 1 balíček Vanilkový cukor
Obalenie:
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Zo všetkých surovín vymiešame v miske hladké cesto. Do menšieho hrnca nalejeme vyššiu vrstvu oleja (cca 3cm), necháme zahriať a potom malou lyžičkou vykrajujeme z cesta malé kúsky a vhadzujeme do horúceho oleja. Smažíme zo všetkých strán dozlatista.
-
Krok 2.
Ešte horúce obaľujeme v zmesi práškového a vanilkového cukru.