Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Jablkový koláč s čoko-šľahačkou

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 24.03.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 75 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 10
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Cesto:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    V miske začneme šľahať maslo s cukrom a po jednom zašľaháme vajcia a dôkladne prošleháme. Pridáme strúhané jablká a mlieko a nakoniec vmiešame zmes múky, prášku do pečiva, kakaa a štipky soli. Dôkladne premiešame a vlejeme na menší plech s vyšším okrajom (32x22cm). Pečieme 30 minút na 170 stupňov. Necháme úplne vychladnúť a potom potrieme šľahačkou.

  2. Krok 2.

    Čoko-šľahačka: + ingrediencia: 1 vrecúško prášku na prípravu horúcej čokolády (20g, ja som použila od fy.Samantha s višňovou príchuťou).

  3. Celý postup nájdeš SEM



Špenátový koláč
Kuracie plnené guličky
Vajíčková nátierka