Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 19.03.19

4 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 10
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Cesto:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cesto: Žĺtky vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom s cukrom do peny, postupne zašľaháme vodu a olej, potom pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec tuhý sneh z bielkov, vyšľahaný so štipkou soli. Vlejeme na veľký hlboký plech (42x32cm), vymastený maslom a vysypaný hrubou múkou a pečieme v rúre 20 minút na 170 stupňov.

  2. Krok 2.

    Necháme vychladnúť, natrieme plnkou, zalejeme želé a necháme v chladničke dôkladne zatuhnúť.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Rusnácke pirohy
Šampiňónová dubáková krémová polievka
Živanská