Prajeme dobrú chuť :)

Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.03.19

5 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    V jednej miske zmiešame 3 kyslej smotany so 100g kryštálu a pridáme rum podľa chuti.

  2. Krok 2.

    V druhej miske zmiešame zvyšné 3 kyslej smotany so zvyšnými 100g kryštálu a pridáme kakao, kávu a rum.

  3. Krok 3.

    Pripravíme si malú formu alebo pekáčik (ja použila malý plech s vyšším okrajom s rozmermi 26x21cm), dno vyložíme sušienkami, zalejeme 2/3 svetlého krému, poukladáme sušienkami, zalejeme 2/3 tmavého krému, opäť poukladáme sušienkami a zalejeme zvyšky krému cik-cak , aby vznikol mramorový vzhľad. Ja som nalievala lyžicou striedavo svetlý a tmavý pruh a nakoniec prešla obráteným koncom kávovej lyžičky po celej dĺžke plechu striedavo sem a tam.

  4. Krok 4.

    Hotové dáme pekne cez noc zatuhnúť do chladničky.



Tatarský biftek
Mätová limonáda
Guláš z mletého mäsa