Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 15.03.19

5 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    V jednej miske zmiešame 3 kyslej smotany so 100g kryštálu a pridáme rum podľa chuti.

  2. Krok 2.

    V druhej miske zmiešame zvyšné 3 kyslej smotany so zvyšnými 100g kryštálu a pridáme kakao, kávu a rum.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Holandský rezeň
Medové rezy s kyslou smotanou
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami