Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Koláč z kyslého mlieka

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.07.18

4.67 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 10
Zdroj: RadVarim.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Vajíčka vyšľaháme s kryštálovým a vanilkovým cukrom do penista. Pridáme kyslé mlieko, olej, preosiatú múku, kakao, sódu a všetko spolu dobre rozmiešame. Vylejeme na plech vystretý papierom alebo vymastený olejom a vysypaný múkou a pečieme cca 20 minút pri 180°C.

  2. Krok 2.

    Na upečený koláč rozotrieme džem alebo lekvár a polejeme čokoládou, ktorú sme si roztopili s cerou. Necháme vychladnúť a podávame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kurací segedínsky guláš
Výborný farebný pekáčik
Minútkové kuracie ragú - Vynikajúce