Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Čerešňový koláč s čokoládou a syrom

.

Kuchár/ka: Deni
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 27.06.18

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: nanicmama.sme.sk

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Do menšieho hrnca dáme maslo, na kúsky nalámanú čokoládu, a položíme ho na väčší hrniec s vrejúcou vodou. Je to kvôli tomu aby hrniec v ktorom topíme čokoládu bol ohrievaný parou a nie plameňom. Za občasného miešania počkáme kým sa čokoláda úplne nerozpustí.

  2. Krok 2.

    Kým sa čokoláda rozpustí vykôstkujeme čerešne.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Žemle na burger
Taliansko bulharské rizoto
Kurací plátok na prírodno so šampiňónmi