Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Nepečený BeBe koláč s kokosom

Tento koláčik ma naučila mamina :) Už si ani neviem predstaviť vianoce bez neho.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18

4.88 / 5 (8 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Pripravíme si puding zlatý klas. Pol litra studeného mlieka zmiešame v hrnci s vanilkovým cukrom a privedieme k varu. Zatiaľ čo sa mlieko zohrieva do zvyšného mlieka (studeného) rozmiešame zlaté klasy. Keď mlieko vrie stíšime plameň na najslabší a pomaly za miešania vlievame mlieko s klasom. Miešame cca 2 minúty a odstavíme nech úplne vychladne. (ja puding ešte miešam, nech sa mi na ňom nevytvorí šupka).

  2. Krok 2.

    HERU (aspoň 2 hodinky vytiahnutú z chladničky) miešame v miske tak, že do nej pomaly vsypujeme a vmiešavame práškový cukor. Ak je puding vychladnutý, zmiešame ho s pripravenou herou, kým si nevyrobíme peknú plnku.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Schwarzwaldská torta
Kuracie s brokolicovou omáčkou a domáce široké rezance
Čokoládová torta