Prajeme dobrú chuť :)

Čokoládovo - brusnicová torta

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o 100€

Cesto

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Vyšľaháme celé vajcia s cukrom do peny, pridáme olej, Granko, polohrubú múku s kypriacim práškom a kakaom.

  2. Krok 2.

    Cesto vylejeme do vymastenej tortovej formy s priemerom 28 cm. Pečieme na 180 stupňoch cca 30 minút.

  3. Krok 3.

    Upečený korpus hneď po upečení ešte horúci pokvapkáme pripravenou kávou a necháme vychladnúť. Po vychladnutí ho potrieme brusnicovým džemom.

  4. Krok 4.

    Pripravíme si krém. Šľahačku prevaríme, odstavíme a rozpustíme v nej čokoládu. Necháme ju trochu vychladnúť a nalejeme na pripravený korpus. Necháme dobre stuhnúť , môžeme ľubovoľne ozdobiť. Napríklad čokoládový hoblinkami a šlahačkou. Je skvelá, šťavnatá a chutná :-)



Kokosové guličky
Domáce rohlíky či rožky
Vývar