Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Čokoládovo - brusnicová torta

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Cesto

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Vyšľaháme celé vajcia s cukrom do peny, pridáme olej, Granko, polohrubú múku s kypriacim práškom a kakaom.

  2. Krok 2.

    Cesto vylejeme do vymastenej tortovej formy s priemerom 28 cm. Pečieme na 180 stupňoch cca 30 minút.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Lievance
Bravčové plátky na cibuli
Závin z lístkového cesta so syrom, šunkou a paprikovými očkami