Čokoládovo - brusnicová torta
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18
5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Radvarim
Ingrediencie
Cesto
- 6 KS Vajce
- 0.7 hrnček Cukor kryštálový (3/4 hrnčeka)
- 1 hrnček Múka polohrubá
- 0.5 hrnček Granko
- 1 hrnček Olej
- 1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
- 250 Kg Smotana na šľahanie
- 150 g Čokoláda na varenie
- 200 g Brusnicový džem
- 100 ml Instantná káva (šálka silnej vychladenej kávy)
Krém
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Vyšľaháme celé vajcia s cukrom do peny, pridáme olej, Granko, polohrubú múku s kypriacim práškom a kakaom.
-
Krok 2.
Cesto vylejeme do vymastenej tortovej formy s priemerom 28 cm. Pečieme na 180 stupňoch cca 30 minút.