Prajeme dobrú chuť :)

Rýchly jablkový bochník

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18

3.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 75 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 8
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Vajíčka a cukor zmiešame a vyšľaháme do penista. Pridáme múku. Okrúhlu formu na pečenie si vymastíme a vymúčime.

  2. Krok 2.

    Nastrúhame si jablká a pridáme do nich škoricový cukor. Do formy vlejeme cesto a na vrch dáme nastrúhané jablká.

  3. Krok 3.

    Postup na pásy bochníka: Všetky ingrediencie zmiešame a vytvoríme cesto. Cesto si rozvaľkáme a nakrájame pásiky široké cca 1,5 cm. Tieto pásiky potom poukladáme do formy na nastrúhané jablká.

  4. Krok 4.

    Pečieme cca 45 minút. Nakoniec posypeme práškovým cukrom.



Krtková torta
Pečené kurča so zemiakmi - jednoducho
Tvarohový koláč s pomarančovým želé