Rýchly jablkový bochník
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18
3.33 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 75 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Radvarim
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 4 KS Vajce
- 0.5 hrnček Cukor kryštálový
- 1 hrnček Múka polohrubá
- 3 KS Jablko
- 50 g Hera
- 60 g Cukor práškový (plus na posypanie)
- 60 g Múka hladká
- 60 g Múka polohrubá
- 1 ČL Kypriaci prášok do pečiva
- 1 ČL Vanilkový cukor
Vrchné pásy bochníka
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Vajíčka a cukor zmiešame a vyšľaháme do penista. Pridáme múku. Okrúhlu formu na pečenie si vymastíme a vymúčime.
-
Krok 2.
Nastrúhame si jablká a pridáme do nich škoricový cukor. Do formy vlejeme cesto a na vrch dáme nastrúhané jablká.