Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kokosový obaľovaný koláč

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Žĺtky zmiešame s práškovým cukrom do penista. Skaramelizujeme kryš. cukor a podlejeme decom vody, necháme vychladnúť, potom to pridáme k žĺtkam. Pridáme orechy, múku, prášok do pečiva a zmiešame. Na vymastený plech posypaný hrubou múkou vlejeme cesto a necháme zapiecť v rúre cca. 20 - 25 minút pri teplote 200 stupňov.

  2. Krok 2.

    Do hrnca dáme heru, 15 PL mlieka, 3 PL kakaa a pól čokolády na varenie, spolu to prevaríme na miernom ohni. Chladnú piškótu pokrájame na kocky alebo obdlžníky a obaľujeme v poleve a tak kokose, ak poleva zhustne pridáme trocha mlieka a pomiešame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie stehná na zeleru, smotanové zemiaky
Pizza
Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom