Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Šuhajdy z bielej čokolády

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 01.06.18

4.17 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 10
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie

Čokoládová poleva

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Pripravíme si čokoládovú polevu. V hrnci nad parou si roztopíme na kocky polámanú čokoládu a pridáme ceru. Miešame kým sa nám neroztopí.

  2. Krok 2.

    Rozložíme si papierové košíčky a do každého dáme trocha pripravenej čokolády. Zvyšíme si aby sme mali dosť ešte na vrch na plnku. V košíkoch necháme chvíľu postáť, aby stuhla a až potom dáme trocha salka a na vrch znova čokoládu. Ak nám v hrnci stuhla, tak ju dáme ešte ohriať nad paru.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčová panenka s cibuľkou
Klasický uhorkový šalát
Bakoňské kotlety s domácimi haluškami