Šuhajdy z bielej čokolády
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18
4.29 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 10
Zdroj: Radvarim
Ingrediencie
Čokoládová poleva
- 300 g Biela čokoláda
- 50 g Cera
- 1 plechovka Salko
Poleva
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Pripravíme si čokoládovú polevu. V hrnci nad parou si roztopíme na kocky polámanú čokoládu a pridáme ceru. Miešame kým sa nám neroztopí.
-
Krok 2.
Rozložíme si papierové košíčky a do každého dáme trocha pripravenej čokolády. Zvyšíme si aby sme mali dosť ešte na vrch na plnku. V košíkoch necháme chvíľu postáť, aby stuhla a až potom dáme trocha salka a na vrch znova čokoládu. Ak nám v hrnci stuhla, tak ju dáme ešte ohriať nad paru.