Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Francúzsky jablkový koláč

.

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Vhodné na : slovenská
Recept pridaný: 11.09.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 10
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Jablká ošúpeme a nastrúhame na tenké plátky. Dáme ich do veľkej misky. Plech na pečenie vymastíme maslom a vysypeme múkou.

  2. Krok 2.

    V inej miske mixujeme vajcia s práškovým cukrom. Pomaly pridáme roztopené maslo. Poriadne mixujeme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Skvelá jemná kuracia omáčka
Esterháziho hovädzie pečené
Zemiaky na kyslo, fašírky