Prajeme dobrú chuť :)

Čokoládový cheesecake

Mali sme doma veľa čokolády, čo s ňou?.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Majka Reibergerová
Kuchyňa : Grécka
Recept pridaný: 27.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 8
Zdroj: Majka Reibergerová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    BB keksy si rozdrvíme na jemno a pridáme roztopené maslo, hmotu natlačíme do tortovej formy na dno ktorej si dáme alobal. Tvaroh a šľahačku vymiešame mixérom, medzitým si nad parou v miske alebo v mikrovlnke dáme roztopiť 300 g čokolády, ktorú necháme chvíľku vychladnúť a ešte teplú ju zamixujeme k tvarohovo - šľahačkovej hmote.

  2. Krok 2.

    Masu vylejeme na korpus. Dáme do chladničky a pripravíme si polevu.

  3. Krok 3.

    V šľahačke si roztopíme 100 g čokolády, šľahačku som prilievala podľa potreby aby bola poleva dostatočne tekutá na to, aby sa rozliala po vrchu koláča. Dáme stuhnúť do chladničky a podávame. Veľmi nám chutil.



Melónovó marhuľový šalát so zázvorom
Malinová torta s jahodami
Mega syrové žemle