Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Čokoládový cheesecake

Mali sme doma veľa čokolády, čo s ňou?.

Kuchár/ka: Majka Reibergerová
Vhodné na : Grécka
Recept pridaný: 27.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Majka Reibergerová

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    BB keksy si rozdrvíme na jemno a pridáme roztopené maslo, hmotu natlačíme do tortovej formy na dno ktorej si dáme alobal. Tvaroh a šľahačku vymiešame mixérom, medzitým si nad parou v miske alebo v mikrovlnke dáme roztopiť 300 g čokolády, ktorú necháme chvíľku vychladnúť a ešte teplú ju zamixujeme k tvarohovo - šľahačkovej hmote.

  2. Krok 2.

    Masu vylejeme na korpus. Dáme do chladničky a pripravíme si polevu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
Buřtguláš s domácim chlebom
Zdravé zeleninové rizoto