Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou

.

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 29.08.19

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 5
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso umyjeme, osušíme a pripravíme si ho na noc do chladu... Pridáme soľ, korenie, bobkový list, cesnak, pár sušených lesných hríbov, pár kúskov borievky a toto spolu s par lyžicami oleja akoby vmasírujeme do mäsa. Uzavrieme a dáme na noc do chladničky.

  2. Krok 2.

    Na druhý deň mäso buď grilujeme, niekoľkokrát obrátime, aspoň dve hodiny, alebo ho môžme dať do pekáča, podlejeme trochou vody a pečieme v rúre, tak isto aspoň dve hodiny...

  3. Celý postup nájdeš SEM



Lahodná bublanina s ríbezľami
Zapečený baklažán s kuskusom
Kuracie slimáky na špajli so zemiakovou kašou