Prajeme dobrú chuť :)

Špenátový koláč

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 29.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Potrebujeme: Cesto

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cesto : Z vody, 20g droždia a cukru urobíme kvások. Do misky dať hladkú múku, soľ, olej, maslo a zvyšný kvások. Vymiešame cesto a necháme asi 45 minút kysnúť.

  2. Krok 2.

    Potom roztiahneme na plech s papierom na pečenie a navrch dáme plnku podľa chuti.

  3. Krok 3.

    Na koláč : Ja som potrela taveným syrom, na to mierne orestovaný listový špenát so slaninou, cibuľkou a cesnakom, diétnu salámu, ovčí syr a cherry paradajky. Rúru rozpáliť na 250 a piecť asi 15 minút.

  4. Krok 4.

    Rúru rozpáliť na 250 °C a piecť asi 15 minút.

  5. Krok 5.

    Tip : Suroviny na koláč môžete kombinovať podľa vlastnej chuti.



Hovädzí guľáš s gratínovanými zemiakmi
Bravčové líčka na pive
Výborná chrenová omáčka