Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Špenátový koláč

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 29.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie

Potrebujeme: Cesto

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cesto : Z vody, 20g droždia a cukru urobíme kvások. Do misky dať hladkú múku, soľ, olej, maslo a zvyšný kvások. Vymiešame cesto a necháme asi 45 minút kysnúť.

  2. Krok 2.

    Potom roztiahneme na plech s papierom na pečenie a navrch dáme plnku podľa chuti.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Medové rezy s kyslou smotanou
Kokosová Rafaelo torta
Morčacie rezne, zemiakové pyré, šalát